Ouderportaal

Hele dagopvang

Hele dagopvang

In veilige handen


Opvangmogelijkheden

IKC VanKampen biedt Groene Kinderopvang en heeft vier horizontale, hele dagopvanggroepen (kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd), drie groepen voor buitenschoolse opvang (BSO) en een peuterspeelzaal. De buitenruimte op alle locaties is zodanig ingericht dat hij uitdaagt tot ontdekken en onderzoeken. 


Hele dagopvang

IKC VanKampen heeft vier groepen voor hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar: de Zonnestraaltjes, de Waterdruppels, de Regenboog en de Modderspetters. Dit zijn twee babygroepen, een peutergroep en een groep 1-4 jaar. De hele dagopvang bij IKC VanKampen heeft het kwaliteitskeurmerk ‘Groene kinderopvang’ van Stichting Groen Cement. Ons doel is om kinderen en natuur met elkaar te verbinden in de kinderopvang. 

U kunt hele dagopvang afnemen van 07.00 uur tot 18.00 uur.

52 of 40 weken opvang

We bieden verschillende vormen van opvang aan met bijbehorende tarieven. Kies je voor 52 of 40 weken hele dagopvang, peuteropvang, voor- en naschoolse opvang of flexibele vakantieopvang? Het is allemaal mogelijk! Meer informatie vindt u op de website van UN1EK.

Natuurbeleving kinderen


Groene kinderopvang

De hele dagopvang bij IKC VanKampen beschikt over het kwaliteitsmerk ‘Groene Kinderopvang’ van Stichting Groen Cement. Stichting Groen Cement heeft als doel om kinderen en natuur te verbinden in de kinderopvang. De kenmerken waaraan een kinderopvanglocatie moet voldoen om het kwaliteitsmerk te ontvangen, zijn opgesteld door deskundigen op het gebied van natuur, landschap, milieu en pedagogiek. Wij zijn trots dat onze opvanglocaties het kwaliteitsmerk ‘Groene Kinderopvang’ mogen dragen. U als ouder kunt er zeker van zijn dat deze locatie dagelijks bewust bezig is met de natuurbeleving van de kinderen. Dat is leuk en gezond!

Contact en inschrijven

De inschrijving, plaatsing en betaling van hele dagopvang bij IKC Van Kampen verlopen via UN1EK onderwijs en opvang. U schrijft uw kind in en ontvangt een plaatsingsovereenkomst. UN1EK brengt maandelijks de kosten voor kinderopvang bij u in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen en het opvangpakket dat u afneemt. Indien u (beiden) werkt of studeert, heeft u recht op kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Op de website van UN1EK en op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie. Via deze website kunt u een proefberekening van uw netto kinderopvangkosten maken. Met de gegevens uit de plaatsingsovereenkomst kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen en/of wijzigen.

De medewerkers van de klantenservice van UN1EK informeren u graag verder; bel 010 – 435 56 11 of stuur een mail naar plaatsing@un1ek.nl

Mocht u gevraagd worden naar de gegevens van onze hele dagopvang kunt u onderstaande gegevens doorgeven:

IKC VanKampen – hele dagopvang 0-4 jaar
Curacaolaan 51
3131 XC  Vlaardingen
tel. 010 – 4356696

Openingstijden

De hele dagopvang bij IKC VanKampen is geopend van 07.00 uur tot 18.30 uur.

Informatie van UN1EK

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. U kunt hierbij kiezen voor opvang voor 52 of 40 weken per jaar, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als u wat langere werkdagen draait of latere lestijden hebt, kunt u er ook voor kiezen om uw kleintje op te geven voor verlengde dagopvang. In de hele dagopvang wordt er gewerkt met een VVE programma en onze medewerkers hebben de cursus babyontwikkeling gevolgd. Wilt u advies of heeft u een vraag? Onze Klantenservice helpt u graag. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur contact opnemen met 010-4355611 (keuze 1) of een email sturen naar plaatsing@un1ek.nl.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?