Ouderportaal

Onze medewerkers

Onze medewerkers

Het team

Binnen het kindcentrum spreken we van één team. Alle collega’s van onderwijs en opvang staan met elkaar in contact om het beste onderwijs en de beste opvang te organiseren voor uw kind.

Teamfoto Onderwijs
Teamfoto IKC VanKampen

Teamfoto Opvang


Management team


Danielle Clausing, IKC directeur

Ik ben Daniëlle Clausing-Bos en ik ben directeur van IKC VanKampen. Voordat ik deze functie op IKC van Kampen kreeg, heb ik 15 jaar als leerkracht gewerkt. In deze periode heb ik ervaring opgedaan in alle leerjaren van het reguliere basisonderwijs. In 2017 en 2018 heb ik de opleiding tot schoolleider gevolgd en tot eind 2020 heb ik als adjunct-directeur de dagelijkse leiding over het IKC gehad. Per 01-01-2021 geef ik als IKC directeur leiding aan het team.

Samen met Monique en Charon werk ik aan een prettige speel- en leeromgeving voor alle kinderen en stuur ik dagelijks het IKC team aan.

U kunt mij bereiken op alle werkdagen tussen 8 uur en 17 uur. Dit kan via de mail of via het vaste nummer van de school.

d.clausing@ikcvankampen.nl 


Charon Sarris, teamleider onderwijs

Ik ben Charon Sarris, 32 jaar en heb een zoontje Roan en een bonusdochter Raven. Ik ben teamleider onderwijs op het IKC. Ik regel alle zaken die betrekking hebben tot het onderwijs van uw kind. Voordat ik deze functie kreeg, heb ik 7 jaar als leerkracht voor de groep gestaan. Ik heb verschillende groepen lesgegeven en ook op verschillende scholen gewerkt. 

Ik sta graag in verbinding met ouders en kind. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich veilig en fijn voelen op school. U kunt mij bereiken van dinsdag t/m donderdag via de telefoonnummers: 010- 435 66 96, 06-21474047 of via mijn e-mail: c.sarris@ikcvankampen.nl 


Monique Bijlsma, teamleider opvang
 
Mijn naam is Monique Bijlsma, 42 jaar en sinds april 2023 werkzaam als teamleider opvang bij IKC VanKampen. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang, eerst een aantal jaar op de groep en later in de functie van teamleider. Ik sta graag met het team, ouders en kinderen in verbinding en zie het als een gezamenlijk doel opvang te bieden waar ieder kind de ruimte krijgt. De ruimte om te groeien, ontwikkelen, ontdekken, verwonderen en te leren is iets wat ik ieder kind gun. 

Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag ik ben bereikbaar op 0625538297 en via m.bijlsma@ikcvankampen.nl

Al onze medewerkers zijn terug te vinden in de SchoolPraatApp!