Ouderportaal

Onze medewerkers

Onze medewerkers

Het team

Binnen het kindcentrum spreken we van één team. Alle collega’s van onderwijs en opvang staan met elkaar in contact om het beste onderwijs en de beste opvang te organiseren voor uw kind.

Teamfoto
Teamfoto IKC VanKampen

Management team


Danielle Clausing, IKC directeurIk ben Daniëlle Clausing-Bos en ik ben directeur van IKC VanKampen. Voordat ik deze functie op IKC van Kampen kreeg, heb ik 15 jaar als leerkracht gewerkt. In deze periode heb ik ervaring opgedaan in alle leerjaren van het reguliere basisonderwijs. In 2017 en 2018 heb ik de opleiding tot schoolleider gevolgd en tot eind 2020 heb ik als adjunct-directeur de dagelijkse leiding over het IKC gehad. Per 01-01-2021 geef ik als IKC directeur leiding aan het team.

Samen met Letty, Nils en Titia werk ik aan een prettige speel- en leeromgeving voor alle kinderen en stuur ik dagelijks het IKC team aan.

U kunt mij bereiken op alle werkdagen tussen 8 uur en 17 uur. Dit kan via de mail of via het vaste nummer van de school.

d.clausing@ikcvankampen.nl 


Titia Kemper Ik ben Titia Kemper de zorgcoördinator van IKC VanKampen voor kinderen van 0 - 13 jaar. De zorgcoördinator adviseert bij het verbeteren van de zorgstructuur en ziet toe op de uitvoering van de zorg zoals die is afgesproken. Een zorgcoördinator heeft zowel oog voor de preventieve als de curatieve zorg binnen de school.

Daarnaast coördineer ik ook overleggen met het samenwerkingsverband, ouders, externe begeleiders (bijv. logopedie en leesbegeleiding) wanneer dit noodzakelijk is.


Hierin combineer ik mijn wens om van ons intergraal kindcentrum een kwaliteitsschool te maken met een professionele en invoelende aanpak in het team waarmee ik werk.


Mijn werkdagen zijn: ma-di-woe-do
Mail: t.kemper@ikcvankampen.nl 


Letty van WesterlaakIk ben Letty van Westerlaak en sinds september 2020 werk ik als manager bij de HEDO, BSO en Peuterspeelzaal VanKampen en Visnet.
30 jaar geleden ben ik als pedagogisch medewerker begonnen en de afgelopen 20 jaar heb ik bij diverse kinderopvangorganisaties een leidinggevende functie gehad.

De ambitie van IKC VanKampen spreekt mij erg aan. Samen met al mijn collega's zoeken we continu naar de verbinding tussen opvang en onderwijs. Zowel de kinderen als de volwassenen worden uitgedaagd om te groeien, te ontdekken en te leren. Dit past bij mij en ik merk dat ook ik weer volop aan het leren ben sinds ik bij IKC VanKampen werk.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, (om de week) op woensdag, donderdag. Deze dagen ben ik vaak te vinden bij de HEDO en de BSO op de Curacaolaan.

l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl 


Al onze medewerkers zijn terug te vinden in de SchoolPraatApp!