Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang

IKC VanKampen biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De buitenschoolse opvang bij IKC VanKampen is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, voor en na schooltijd, op vrije dagen en in de schoolvakanties. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten. De thema’s sluiten aan bij de thema’s waar de kinderen op school mee werken. De BSO maakt altijd een planning van zes weken met activiteiten die we voor u inzichtelijk maken.  Voorop staat dat kinderen in hun vrije tijd samen kunnen spelen en ontspannen.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties biedt IKC VanKampen vakantieopvang bij ‘vakantie-opvang Centrum’ voor alle kinderen van het eigen IKC en daarbuiten. Het programma vindt plaats op onze eigen locatie aan de Curacaolaan.

Drie weken voor iedere schoolvakantie kunt u de vakantieprogramma’s inzien via de website van UN1EK.


BSO-tarieven

De inschrijving, plaatsing en betaling van buitenschoolse dagopvang bij IKC VanKampen verlopen via UN1EK onderwijs en opvang. U schrijft uw kind in en ontvangt een plaatsingsovereenkomst. UN1EK brengt maandelijks de kosten voor kinderopvang bij u in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen en het opvangpakket dat u afneemt.

Indien u (beiden) werkt of studeert heeft u recht op kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Op de website van UN1EK en op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie. Via deze website kunt u een proefberekening van uw netto kinderopvangkosten maken. Met de gegevens uit de plaatsingsovereenkomst kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen en/of wijzigen.

De medewerkers van de klantenservice van UN1EK informeren u graag verder; bel 010 – 435 56 11 of stuur een mail naar plaatsing@un1ek.nl.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang bij IKC VanKampen is 52 weken per jaar geopend van 07.00 tot 18.30 uur. U kunt gebruik maken van:

  • Voorschoolse opvang van 07.30 tot aanvang schooltijd
  • Naschoolse opvang van einde schooltijd tot 18.00 uur of 18.30 uur
  • ‘BSO-plus opvang’ op sluitingsdagen van school buiten de schoolvakanties
  • ‘BSO-plus pakketten’ in samenwerking met aangesloten verenigingen
  • Vakantieopvang tijdens de schoolvakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur


Contact

De buitenschoolse opvang bij IKC VanKampen is telefonisch bereikbaar tussen  7:30-9:00 uur & 14:00-17:30 uur op nummer 010 – 234 06 65. In geval van nood, of bij afmelden vanwege ziekte kunt u ook bellen voor de groepen:
Globbetrotters: 0627380265
Avonturiers: 06-15066964 
Ontdekkers: 06-21822851
Bezoekadres: Paterstraat 1 te Vlaardingen

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?