Ouderportaal

Aanvraag flexibele vakantie schooljaar 2024-2025

Aanvraag flexibele vakantie schooljaar 2024-2025


  • Wat is de flexibele vakantie?

  • Aanvragen flexibele vakantie volgend schooljaar.

  • Nieuw dit jaar!Wat is de flexibele vakantie?


Elk schooljaar kan er gebruik worden gemaakt van 3 flexibele vakanties. De kinderen kunnen in de herfst-, voorjaar-, en één week van de meivakantie naar school komen. Deze weken kunt u buiten de schoolvakanties om opnemen. De herfstvakantie moet in de periode van september tot januari opgenomen worden. De voorjaar- en meivakantie moeten in de periode van januari tot juli worden opgenomen. De flexibele vakantie is voor kinderen vanaf 5 jaar.


Aanvragen flexibele vakantie


Middels dit formulier kunt u de flexibele vakantie voor volgend schooljaar 2024-2025 aanvragen. U kunt dit doen tot 14 juni. Hierna bekijken wij of we het minimaal aantal leerlingen per vakantie hebben bereikt. Op de app zal hierna komen te staan of de flexibele vakanties door kunnen gaan.


Nieuw dit jaar:


U geeft nu in de aanvraag aan van welke vakanties u volgend jaar gebruik wil maken. U geeft nu bij de aanvraag alleen aan wanneer u de herfstvakantie wil opnemen. In november ontvangt u een mail en geeft u aan wanneer u de voorjaar- en/of meivakantie wil opnemen.Voor vragen kunt u contact opnemen.


Charon Sarris


teamleider onderwijs


charon.sarris@un1ek.nl