Ouderportaal

Verschuiving personeel Regenboog en peuterspeelzaal

Verschuiving personeel Regenboog en peuterspeelzaal

Beste ouder(s)/verzorger(s)


Bij deze wil ik u graag informeren over een interne verschuiving van personeel.

Janneke van de peuterspeelzaal zal in April met welverdiend pensioen gaan. Wij bedanken haar voor de jarenlange inzet en betrokkenheid. We gaan haar zeker missen!


Marian en Riena hebben aangegeven graag de overstap te maken naar de hele dagopvang. Na vele gesprekken, ideeën, wensen gedeeld te hebben en het uitzetten van interne vacatures kunnen we u helemaal op de hoogte brengen van alle veranderingen.


Per april is het team van medewerkers bij de Regenboog als volgt:

Margret

Emely

Riena

Marian


Margret en Emely waren al een vast gezicht op de Regenbooggroep maar hier komen Riena en Marian bij. Beide zijn al werkzaam en bekend bij IKC van Kampen.


Rachida en Shahaira maken de overstap naar de peuterspeelzaal per 1 april en zullen gezamenlijk de peuterspeelzaal gaan draaien. Gisela zal het team van de peuterspeelzaal en de BSO blijven ondersteunen naast het afronden van haar studie.


De komende periode zullen er verschillende momenten zijn dat personeel zal ruilen met elkaar van groep om zo verder kennis met iedereen te maken.


Wij begrijpen dat de jarenlange inzet van deze medewerkers op de groep als vast gezicht gemist gaan worden. Wij bedanken dan ook iedereen voor alle warmte en inzet die zij hebben getoond. Daarnaast zijn wij ook erg blij dat deze verschuiving intern kan plaatsvinden en de opvang met vertrouwde gezichten op alle groepen kan worden voortgezet.


Vriendelijke groet Monique Bijlsma