Ouderportaal

We gaan weer starten!

We gaan weer starten!

Beste ouders/verzorger en kinderen,


De vakantie is bijna afgelopen! Komende maandag beginnen alle kinderen weer vol enthousiasme aan hun nieuwe schooljaar.
Wij hopen dat iedereen een goede zomer heeft gehad en dat alle kinderen er maandag weer gezond en wel zullen zijn.
Afgelopen maandag zijn bijna alle juffen en meesters weer begonnen. Alle klassen zijn weer ingericht en voorzien van de juiste materialen om een goede start met de kinderen te kunnen maken.


Werkzaamheden
In de vakantie zijn er ook enkele werkzaamheden aan de panden verricht. Zo is de binnentrap op de Paterstraat gerenoveerd. Zijn alle kleuterlokalen voorzien van zonwering en zijn alle beschadigde ruiten op de Willem Pijperstaat vervangen.
Vandaag zijn de tuinmannen druk bezig met het groen op de pleinen. Op de Paterstaat is de fietsenstalling (boom) bij de kleuters verwijderd. Deze was helemaal verrot en onveilig voor de kinderen. Er komt een nieuwe boom voor terug maar de levertijd is lang. Fietsen moeten worden geparkeerd naast het stadhuis.


Bezetting
Cluster 1/2
Bij cluster 1/2 gaan we starten zonder juf Annette en zonder juf Margreet. Beiden voelen zich momenteel niet goed genoeg om te werken. Om toch alle kleuterklassen van een leerkracht te voorzien, zijn er aanpassingen gemaakt in de groepsformatie van cluster 1/2. De nieuwe indeling ziet er als volgt uit:

Groep 1, juf Nadia en juf Tinus
Groep 1/2 A, juf Marije op ma, di en woe, juf Denise op donderdag en juf Tinus op de vrijdag. Komende donderdag zal juf Marije er eenmalig zijn.
Groep 1/2 B, ma tot donderdag juf Petra en op vrijdag juf Tessa
Groep 1/2 C, maandag juf Tinus en alle andere dagen juf Jolanda (de dinsdag wisselenen juf Jolanda en juf Tinus elkaar om de week af)
Groep 1/2 D, maandag en vrijdag juf Denise en alle andere dagen juf Sylvia


Cluster 3
Juf Berna is nog niet volledig opgeknapt. Om groep 3 goed te kunnen beginnen hebben we een nieuwe docent aangetrokken. Juf Marcella zal de dagen van juf Berna overnemen en samen met Robert verantwoordelijk zijn voor groep 3B.
Juf Berna zal haar uren in cluster 3 langzaam opbouwen.


Overige clusters
Zullen starten zoals verwacht.


Tot maandag!


Namens het team, Danielle