Ouderportaal

Onderwijs: Fijne zomer

Onderwijs: Fijne zomer

Beste ouders/verzorgers,


Samen met het team kijken we terug op een bijzonder schooljaar waarin we samen met de kinderen weer vele mooie momenten hebben mogen beleven.
In het begin van dit jaar hadden we helaas veel last van Corona maatregelen waardoor we gedwongen werden lessen en uitjes anders vorm te geven dan we hadden gehoopt. Gelukkig leek Corona de tweede helft van het schooljaar ver weg en hebben we hele leuke en mooie maanden met de kinderen mogen beleven. Vorige week hebben we het jaar met een geweldig Zomerfeest mogen afsluiten. Afgelopen week hebben we samen met de kinderen de groepen opgeruimd. Vandaag is de school leeg. In alle groepen staan de meubels aan de kant.
In de vakantie worden de PVC vloeren gereiningd en vindt er een vakantieschoonmaak plaats. In week 33 stromen alle teamleden weer langzaam binnen. In deze laatste week van de zomervakantie worden alle lokalen weer ingericht en alle lessen weer voorbereid. Op maandag 22 augustus zijn wij dan weer helemaal klaar voor de terugkomst van alle leerlingen.
De eerste twee weken zullen in het teken staan van "de Gouden Weken". Deze weken werken we aan groepsvorming. Kinderen leren elkaar en de mentor dan goed kennen. Dit is de basis voor de rest van het jaar.


Na de vakantie ontvangt u van ons weer een mooie papieren kalender met daarop alle activiteiten die dit jaar worden georganiseerd. De eerste actviteiten waarbij wij u graag zien zijn;
De strartgesprekken in de eerste week van september én de informatie avond op 13 september.


Vanuit Un1ek breng ik graag de nieuwsbrief onder de aandacht: nieuwsbrief voor ouders onderwijs (*|MC:SUBJECT|* (un1ek.nl)).


Dan rest mij nog u een hele fijne zomer te wensen. Wij hopen alle kinderen in goede gezondheid op 22-08-2022 om 8.45 uur weer te mogen verwelkomen.


Fijne zomer, namens het onderwijs team
Danielle Clausing