Ouderportaal

HEDO morgen weer open!

HEDO morgen weer open!

Beste ouders/verzorgers,


Vanmorgen is het pand op de Curacaolaan gecontroleerd. We zijn heel blij u te kunnen melden dat we vanaf morgen weer kinderen kunnen opvangen in onze eigen groepen.


Op dit moment is het pand schoon maar leeg. Rond half 4 verwachten we een verhuisbedrijf dat de spullen die bewaard zijn gebleven weer schoon komt afleveren.


Inrichting
De komende weken zult u ervaren dat de groepen minimaal zijn ingericht. We hebben alle materialen die er nodig zijn om goede opvang te bieden maar de sfeer is nog niet zoals u van ons gewend bent. In samenwerking met Stichting Un1ek, Wijzer en Primo zullen de komende dagen steeds meer materialen en meubels onze kant op komen. Dit betreft allemaal geleend materiaal en we zijn dan ook volop bezig met het bestellen van nieuwe materialen voor onze groepen. Helaas hebben veel meubels en materialen lange wachttijden. Sommige leveringen zullen pas in 2022 plaatsvinden. We zijn dan ook extra blij met de hulp van onze collega’s.


Ouderavond


Morgen is de ouderavond voor alle ouders van de Opvang. De avond gaat over risicovol spelen en zal geleid worden door Titia Kemper. Tevens zal de logopediste aansluiten die u alles zal vertellen over spraakontwikkeling van kinderen. De afgelopen periode heeft u zich voor deze avond kunnen inschrijven middels een lijst op de groep van uw kind. Heeft u zich niet ingeschreven en wilt u toch graag komen? Dan bent u alsnog van harte welkom (1 ouder per kind). Wij vinden het wel fijn als u zich even aanmeldt via de lijst bij de groep of via whatsapp aan de groep.


Vanaf 18.45 uur staat de koffie en de thee voor u klaar. Het programma begint om 19 uur en zal rond 20.30 uur zijn afgelopen.


Danielle Clausing