Ouderportaal

Onderwijs: formatie na de herfstvakantie

Onderwijs: formatie na de herfstvakantie

Na de herftvakantie zullen er enkele wijzigen in de formatie worden doorgevoerd.


Cluster 4/5
In goed overleg is besloten dat Roland een stapje terug doet in cluster 4/5. Roland gaat een dag minder werken en zich volledig storten op laatste fase van zijn opleiding. Jolanda zal de vaste mentor van Taal/Spelling 4/5 worden. Juf Lonja zal Juf Jolanda gaan ondersteunen op de dagen dat meeste Marco er is. De kinderen hoeven meester Roland niet helemaal te missen want hij zal nog wel op maandag in cluster 4/5 schrijven geven.Cluster 3
Meester Robert is met een master opleiding begonnen en is daarom op vrijdagen niet aanwezig. Tot de herftsvakantie heeft Juf Jolanda de vrijdagen in groep 3 van hem overgenomen. Na de hefstvakantie geeft zij dit stokje door aan meester Robert. Hij zal op vrijdag het vaste gezicht worden voor de groep.


Cluster 1/2
Juf Petra werkt op donderdag als Globespecialist (specialist tweede taalverwerving) op ons IKC. Haar groep wordt dan overgenomen door Juf Jolanda. Na de herfst zal juf Petra op donderdag zelf voor de groep staat. Op maandag zal zij dan als Globespecialist werken. De groep zal dan worden opgevangen door juf Denise. De kinderen kennen juf Denise goed.


Cluster 6/7
De baby in de buik van juf Kimberly groeit goed. Juf kimberley zal in december met verlof gaan. Om het verlof van juf Kimberley te vervangen hebben wij een nieuwe leerkrachtondersteuner aangenomen. Juf Zeynep zal per 1/11 beginnen zodat ze een maand de tijd heeft om extra mee te lopen in cluster 6/7.


Danielle Clausing