Ouderportaal

COVID besmettingen in het IKC

COVID besmettingen in het IKC

Beste ouders/verzorgers,


Dinsdag liet ik u weten dat in cluster 6/7 enkele kinderen in quarantaine waren gegaan vanwegen enkele COVID besmettingen in dit cluster. Gister nam het aantal besmettingen zodanig toe dat we hebben moeten besluiten het hele cluster te sluiten. Gisteravond bereikten ons het bericht dat er ook een besmetting in cluster 8 is geconstateerd en vanmorgen kwam daar weer een nieuwe melding bij. Deze meldingen staan in relatie met de meldingen uit cluster 6/7. Gezien de snelheid waarmee kinderen elkaar besmetten is besloten om ook cluster 8 meteen voor 10 dagen te sluiten.


We hopen dat we met deze 10 daagse sluiting verdere verspreiding onder kinderen kunnen voorkomen. Op dit moment zijn er geen besmettingen in de overige clusters van het IKC. Mocht dit veranderen zullen wij u zo snel mogelijk informeren.


Kinderen van cluster 6,7 en 8 op de pleinen
Het is nadrukkelijk NIET de bedoeling dat leerlingen van cluster 6,7 en 8 zich op onze pleinen begeven. Deze kinderen zijn niet voor niets naar huis gestuurd. De kans dat zij andere kinderen aansteken is aanwezig. Blijf tot zaterdag thuis, test jezelf en ga pas naar buiten als je negatief bent. Vind je testen eng of wil je niet testen? Dan blijf je tot 20-09-2021 uit de buurt van andere kinderen (en volwassenen).


Danielle