Ouderportaal

Medewerkers HEDO (maandag) en BSO (dinsdag) besmet

Medewerkers HEDO (maandag) en BSO (dinsdag) besmet

Beste ouder,
Zo net voor de laatste schooldag moet ik u helaas laten weten dat sommige BSO en HEDO kinderen in aanraking is gekomen met een positieve BSO-medewerker. Juf Desiree heeft net een zelftest gedaan en bleek positief.


Desiree is meteen door de GGD getest en wij zijn nog in afwachting van haar GGD testuitslag.

Omdat haar zelftest positief is én Desiree ook echt ziek is, zullen sommige kinderen morgen niet naar school mogen.

Alle ouders van de kinderen die dinsdag met Desiree in aanraking zijn geweest hebben inmiddels een mail van mij ontvangen. Heeft u geen mail? was uw kind niet op dinsdag bij de BSO aan de Curacaolaan? Dan is uw kind niet in contact geweest met Desiree.


Ik begrijp dat dit met de vakantie in het vooruitzicht een hele teleurstelling voor u moet zijn.

De docenten zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de quarantaine en weten welke kinderen morgen niet aanwezig zullen zijn op school (en de BSO).

Zodra juf Desiree haar GGD uitslag binnen heeft zal ik u informeren over deze officiële uitslag.


Voor vragen over quarantaine en testen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/thuisquarantaine/in-thuisquarantaine-door-corona

Of u in quarantaine moet, verschilt per situatie. Het hangt ook af van de vraag of u al beschermd bent tegen corona. Op deze pagina leest u de regels voor thuisquarantaine. Als u terugkomt uit een zeer hoogrisicogebied moet u voldoen aan de quarantaineplicht. Ook als u al beschermd bent.

www.rijksoverheid.nl


Met vriendelijke groet, Daniëlle Clausing-Bos


Directeur