Ouderportaal

Ervaart u weleens problemen met deze app?

Ervaart u weleens problemen met deze app?

Beste allemaal,


In maart 2021 heb ik via deze app op een oproep gedaan aan alle Iphone gebruikers. In dit verzoek vroeg ik alle Iphone gebruikers een update te doen middels onderstaande link. De meeste van u hebben dit gedaan maar enkele mensen nog niet.


Wij merken dat er enkele ouders zijn die daarom problemen ervaren met het openen van bijlages of linkjes in de schoolpraat app.


Voor android gebruikers is er niets aan de app veranderd. Wij gaan er dan ook vanuit dat alle berichten hier goed binnenkomen. Mocht u merken dat u een link of bericht niet kunt openen dan wil ik u vragen mij dit deze week te laten weten. Ik zal dan in gesprek gaan met de bouwers van de app om te kijken bij welke toestellen er onduidelijke problemen zijn. Laat in uw bericht altijd even weten van welke telefoon u gebruik maakt en van welke update versie u gebruik maakt.


Wilt u voordat u het bericht stuurt even de volgende stappen doorlopen:


- staat de juiste groep aangevinkt bij instellingen (wachtwoord vankampen)?
- heeft u de update van uw toestel en van de app uitgevoerd?


Alvast bedankt, DanielleUpdate uit maart 2021:


https://apps.apple.com/nl/app/schoolpraat/id702843284Na het installeren van de app kunt u in het startscherm kiezen voor

‘Vind de vijf dichtstbijzijnde scholen,

Onze school daar dan waarschijnlijk bovenaan. Is dit niet zo, dan moet u even zoeken op de naam van de school, daarna klikt u op 'ja' bij Icoon instellen.

Via deze app komen alle berichten weer goed aan!


De oude app kan verwijderd worden!Ouders met een Android toestel hoeven dus niets te doen!