Ouderportaal

Cadeautje 150 jaar VanKampen

Cadeautje 150 jaar VanKampen

Cadeau 150 jaar VanKampen


Vorige week zijn dan eindelijk de eerste festiviteiten van 150 jaar VanKampen gestart.


Op 03-06-2021 werd onze tentoonstelling met een officieel persmoment geopend. Juf jacqueline (langs betrokken bij onze school) was samen met een deel van de 6/7 kinderen aanwezig. De komende dagen zullen alle kinderen in kleine groepjes een bezoek brengen aan de tentoonstelling.


"Bij een feestje hoort een cadeautje"


Vanmorgen hebben alle kinderen van groep 1,2 en 3 het prentenboek “De tuin van Juffrouw Jaapje” ontvangen. Dit pentenboek vertelt het verhaal van het ontstaan van onze school. U kunt het prentenboek zelf voorlezen maar juf Margreet en Raaf hebben ook een eigen voorlees versie gemaakt https://youtu.be/AjAQbATn6mE.

Kinderen in de leeftijd van groep 4 t/m 8 hebben vandaag allemaal een familie kaartje voor de tentoonstelling in Museum Vlaardingen ontvangen. Ieder gezin krijgt van de school 1 kaart voor Museum Vlaardingen. Op de kaart staat 1 persoon, maar kaarten waar het stempel van IKC Van Kampen op staat zijn geldig voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Met de kaart kunt u niet het hele museum bezoeken, alleen de tentoonstelling 150 jaar Van Kampen, die gemaakt is samen met de leerlingen van de school.Instructie vanuit het museum
Vanwege de Coronamaatregelen is reserveren voor het museum verplicht. Dit kan via de website www.museumvlaardingen.nl, klik op de website op Tickets en kies de datum en het tijdstip dat jullie willen komen. Daaronder klik je vrijkaart aan en vul je het aantal personen in waarmee je komt. Daar weer onder je naam, postcode en email invullen. De vragen eronder beantwoorden en op betalen drukken. Je hoeft niks te betalen en komt in een scherm waar je voor iedereen die mee gaat een ticket kunt downloaden.Neem de tickets (gerpint of op je telefoon) en de kaart die je van school gehad hebt mee naar het museum op het afgesproken tijdstip!


Het grote kinderfeest
Op 09-07 zal er voor alle kinderen van Opvang en Onderwijs een leuke dag worden georganiseerd. Het thema zal zijn: Kermis.


Danielle Clausing