Ouderportaal

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse


Beste ouders/verzorgers,


Normaal gesproken zouden de kinderen deze week de kans hebben gekregen de avondvierdaagse te lopen. Helaas gaat de avondvierdaagse ook dit jaar niet door.


De Avond4daagse gaat dit jaar wel door als speciale Home Edition. Dat betekent dat kinderen hun eigen Avond4daagse lopen op hun eigen moment en vanaf hun eigen startlocatie. Zo voorkomen we dat het te druk wordt.


Met een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app kunnen de kinderen hun eigen routes kiezen. Daarbij kunnen ze kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. Het startpunt is gelijk aan het eindpunt. Onderweg verrassen we deelnemers in de app met leuke berichtjes, opdrachten, tips en weetjes. En natuurlijk ontvangen de deelnemers de officiële Avond4daagse medaille. Zo wordt ook deze Avond4daagse onvergetelijk!


Inschrijven kan via avond4daagse.nl en kost €6,50 per persoon. Met de zomervakantie en mooier weer in het verschiet, is besloten om de Avond4daagse – Home Edition te verlengen tot en met 31 juli.


Meer informatie en materialen vind je op onze speciale campagnepagina. Hier lees je ook meer over onze samenwerking met Zapp Your Planet, het kinderprogramma van de NPO. Samen gaan we voor een schone Avond4daagse. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@avond4daagse.nl.


Sportieve groet,


Sophie,Team Avond4daagse