Basisschool

Basisschool

 

De oudste christelijke basisschool in Vlaardingen is de Van Kampen. In een sfeer van openheid en respect wordt er onderwijs gegeven. Als mensen het naar hun zin hebben, zich prettig voelen, zijn er mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen. Dit geldt voor alle mensen, jong en oud, die in en rond de school werken.

Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld in een volledig nieuw onderwijssysteem. Alle kinderen werken op een eigen leerlijn, we werken op basis van leerdoelen, kernvakken worden gegeven door vakdocenten, er wordt klasoverstijgend gewerkt en we geven inzicht in de volledige ontwikkeling van uw kind i.p.v. becijferen. Omdat alles anders is dan u van uzelf van vroeger gewend bent is het verstandig om kennis te komen maken in de praktijk. Wij laten u graag zien, en leggen graag uit, hoe we werken en hoe dit van meerwaarde is voor de ontwikkeling van kinderen.

Voor meer informatie over de dagelijkse zaken kunt u onze app downloaden in de appstore. Zoek hiervoor op ’schoolpraatapp Van Kampen’.

U vindt ons hoofdgebouw in het centrum van de stad aan de Paterstraat. Er zijn 2 dependances. De Willem Pijperstraat en de Curacaolaan. Op de laatste is met name de opvang gehuisvest.

Inschrijven gaat via de inschrijfbutton.