Mamacafé Vlaardingen

Mamacafé Vlaardingen

Het Mamacafé is de ontmoetingsplek voor (toekomstige) ouders met jonge kinderen, maar natuurlijk ook voor opa’s en oma’s. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen en inspirerende workshops te volgen.

Om de week bent u welkom in het Mamacafé om een kopje thee te drinken en eventueel een workshop te volgen. Het Mamacafé wordt georganiseerd door een groep vrijwillige professionals en enthousiaste moeders.

In het schooljaar 2016/2017 zijn we om de week op woensdag te vinden in IKC VanKampen, op de locatie aan de Curacaolaan 53 in Vlaardingen. Er is een vrije inloop van 9.30 tot 11.30 uur. Workshops beginnen rond 10.00 uur en hier wordt een kleine bijdrage voor gevraagd.

Het mamacafé zorgt voor mooie dialoogmomenten, geeft (h)erkenning, doorbreekt taboes, verbindt en zet vrouwen in hun kracht en dit allemaal tijdens de gezellige woensdagochtenden.

Dit jaar zullen diverse workshops gegeven worden zoals baby-yoga, Reboza Massage, Muziek Op Schoot en sensorische activiteiten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook komen onze vaste onderwerpen terug en kunt u vragen stellen over borstvoeding aan Laura, contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, vragen over ergonomisch dragen aan Marijke, gediplomeerd draagdoek consulent of vragen of lichaamstaal, huil- en slaapgedrag bij jonge kinderen aan Patricia van Babybalance Vlaardingen.

Wij nodigen u van harte uit in het Mamacafé! Om de week op woensdag Curacaolaan 53 in Vlaardingen Van 9.30 tot 11.30 uur Voor meer informatie: www.facebook.com/mamacafevld

*Draagt u het Mamacafé een warm hart toe? Steun ons dan met een donatie op NL32 RABO 0310 9003 87

** Papa’s en mama’s, letten jullie zelf goed op jullie kindjes? Wij doen ons best voor een veilige ruimte, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het Mamacafé is niet aansprakelijk.

Aanmelden voor de onderstaande evenementen verloopt via de hierboven genoemde facebook-pagina en daar is ook meer informatie te vinden. Bij sommige workshops wordt een paar euro onkostenvergoeding gevraagd.

Coordinator: Jennifer Timmer (06-18021380)

Week 34 24 augustus 2016
Activiteit:
Kennismakingsworkshop Babymassage
Contactgegevens Workshop
Patricia
Akkoord ja/nee
Ja
Gebabbel & gebrabbel kaarten Jennifer
Gastvrouwen 1: Reinike
Gastvrouw 2: Toia
?
Bijzonderheden:
Feestelijk met gebak
Slingers + ballonnen
 
Week 36 7 september 2016
Activiteit:
Muziek op Schoot
Contactgegevens Workshop Akkoord ja/nee
Ja
Gastvrouwen 1: Arja
Gastvrouw 2: Jacomiene
Bijzonderheden:
Week 38 21 september 2016
Activiteit:
Fysio
Contactgegevens Workshop
Jerney
Akkoord ja/nee
VBN Laura
Gastvrouwen 1: Jennifer
Gastvrouw 2: Mirjam?
Bijzonderheden:
Patricia back up als Mirjam niet kan
Week 40 5 oktober 2016
Activiteit:
Sensorische activiteit
Contactgegevens Workshop
Jennifer
Akkoord ja/nee
Gastvrouwen 1: Toia
Gastvrouw 2: Arja
Bijzonderheden: