Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Het naschools aanbod zijn activiteiten na schooltijd die aansluiten bij het binnenschools leren, maar voor een kleinere groep kinderen. Het gaat hierbij om een verdieping. Opgeven is vrijwillig en er wordt een kleine bijdrage gevraagd per les. Elk leerjaar heeft zijn eigen activiteit in een schooljaar. Per schooljaar wordt een planning gemaakt waarbij de activiteiten verspreid over het jaar aangeboden worden. Zo ontstaat er dus een cyclus van naschoolse activiteiten die kinderen in acht schooljaren kunnen kiezen.

Groep 1/2:          Kriebeldieren zoeken en bestuderen
Groep 3:              Techniek met WeDo
Groep 4:              Muziekinstrument maken en bespelen
Groep 5:              Programmeren
Groep 6:              Hutten bouwen
Groep 7:              3D printen
Groep 8:             Verdieping robotica

Opgeven voor de activiteiten kan via de schoolpraatapp aan het begin van het schooljaar. Indien uw kind gebruik maakt van buitenschoolse opvang kunt u dit aangeven bij de opvang of bij de directie. Wij zorgen er voor dat uw kind na de activiteit bij de opvang gebracht wordt.

Tot de zomervakantie zitten we nog in een overgangssituatie van de oude naar de nieuwe manier van werken. Daarom zullen er tot de zomervakantie op de oude manier losse activiteiten aangeboden worden, verdeeld over twee periodes waar kinderen zich op in kunnen schrijven. Opgeven zal wel voor het eerste via de app gaan.

smartphone2   google_play app_store